Minta
  • Deutsch
  • English
  • Magyar

Nyelv:

Kapcsolat

Citypay

Duna-Gerecse Card turisztikai kedvezménykártya rendszer információk

Hogyan működik a kártya?

A Duna-Gerecse Card turisztikai kedvezménykártya rendszer üzemeltetője a Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft. A Duna-Gerecse térségbe érkező vendégek akkor juthatnak hozzá a kártyához, amennyiben a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén vendégéjszakát töltenek el. A vendégek kártyáját a különböző elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékek segítségével azonosítják, a kedvezmények és ingyenes szolgáltatások így könnyen és egyszerűen igénybe vehetők.

Hogyan juthatok a kártyához?

Amennyiben Ön szállást foglal a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén, akkor a szálláshelyre történő megérkezéskor a következő lehetőségek várják:

- Minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén azonnal és térítésmentesen megkapja Duna-Gerecse Card kártyáját. Ez esetben Önnek mindössze annyi teendője van, hogy megadja a kártya aktiválásához szükséges adatokat.

- 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön megvásárolhatja a Duna-Gerecse Tourist Card kártyát mindössze 1500 Ft-ért. Ez esetben Öntől az aktiváláshoz adatok megadása nem szükséges.

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

A Duna-Gerecse Card turisztikai kedvezménykártya rendszer 10 ingyenes szolgáltatást tartalmaz, emellett további több mint 80 szolgáltatás 5-50%-os kedvezménnyel vehető igénybe a Duna-Gerecse térségben az Ön tartózkodási ideje alatt. Bővebb információ az elfogadóhelyekről a www.card.duna-gerecse.com oldalon az elfogadóhelyek menüpontban található.

Hogyan kapom meg a kedvezményeket és az ingyenes szolgáltatásokat?

Önnek csak annyit kell tennie, hogy vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát és érintse hozzá az elfogadóhelyeken elhelyezett leolvasó készülékekhez. Amennyiben az elfogadóhelyen a technikai feltételek nem adottak a leolvasáshoz, akkor a személyzet a kártyarendszer ügyfélszolgálatán keresztül végzi el a kártya azonosítását. A leolvasáskor / azonosításkor megállapításra kerül, hogy érvényes-e a kártyája, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy igénybe vette-e a már az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

- A minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmenetesen átadott Duna-Gerecse Card kártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Például egy család egy kártyát kap, amelyen a felnőtteket és a gyerekeket is aktiválják. A kedvezményeket annyi személy veheti igénybe az elfogadóhelyeken, ahányat a kártyán a szálláshely regisztrált.

- Az 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön által megvásárolt Duna-Gerecse Tourist Card kártyára adatrögzítés nem történik. Ezért 1 kártya csak 1 fő részére érvényes, azaz csak 1 személy tudja igénybe venni vele az elfogadóhelyek szolgáltatásait.

Mettől meddig érvényes a kártyám?

- A minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmentesen átadott Duna-Gerecse Card a teljes térségi tartózkodása alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14 órától a távozás napján 18.00 óráig.

- Az 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön által megvásárolt Duna-Gerecse Tourist Card a vásárláskor történő aktiválástól számított 36 órán át érvényes.

Hazavihetem-e magammal a kártyám?

- A minimum 2 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmentesen átadott Duna-Gerecse Card kártyát kérjük, hogy a szálláshelyről történő távozáskor adja le a recepción. A szálláshelyek jogosultak kártyánként maximum 300 Ft kauciót kérni, melyet annak visszaadásakor visszafizetnek Önnek. Amennyiben Ön a szálláshelyről történő kijelentkezés után is használni kívánja a kártyáját, azt a kaució ellenében megteheti. Ha Ön a szálláshelyen történő kijelentkezés követően, de még aznap leadja a kártyát az aktiválás helyén, a kauciót akkor is visszafizetik Önnek.

- Az 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Ön által megvásárolt Duna-Gerecse Tourist Card kártyát nem kell a szálláshelyén leadnia, azt hazaviheti magával.

Biztonságban vannak-e az adataim?

Igen, a szálláshelyen megadott adatokat sem a szálláshely, sem a Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft., illetve jogosulatlan harmadik személy nem használhatja nyilvántartási, illetve hírlevél küldésen kívüli célokra.

Adatvédelmi nyilaatkozat

Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft.
H-2800 Tata, Ady Endre út 9.
www.duna-gerecse.hu